Skip to content

7 "şey"

Joshua geçen hafta Theo'nun bir yazısının kendi tarafındaki yanıtını yazınca ben de devamını getirmek istedim.

İşte benim hakkımdaki 7 şey:

** İlk e-posta adresimi 1994'de ODTÜ'deyken aldım. Bir sene sonra monitörde bir fotoğrafın yavaş yavaş belirdiğini görünce kaçan gruptaydım ;-)

** Oğluma, Güneş Deniz'ime çok düşkünüm. Soru istemiyorum; hayatımda 1 numara o. 2 numara da o aslında. 3 numara da. Bu böyle devam eder.

** 2 laptop ile çalışıyorum; üçüncüsü için de çevreme bakınıyorum.

** Eşimle aslında 1996'da tanıştık; sonra 7 yıl birbirimizi görmedik. Internetin gücü işte, buldu beni. Hemen evlenme teklif ettim ;-)

** Kışın kalorifer peteği, yazın da klima gibiyimdir. 4 mevsim yalnız kalmam bu yüzden.

** Bir gün öldüğümü görürseniz canlı müzik çalsın mezarımın başında; eğer birinizin ağladığını görürsem hortlarım ona göre.

** Yalnızlığı, rakıyı, Efes Pilsen'i, müzik dinlemeyi, saç uzatmayı, PostgreSQL ile uğraşmayı, istediğimi yapmayı, burnumun dikine gitmeyi, inatçılığı, babalığı, annemi, babamı, kardeşimi, kafa sallamayı, Fedora geliştiricisi olmayı, birçok PostgreSQL projesine committer olmayı, gece çalışmayı, araba kullanmayı çok seviyorum. Cankurtaran'da kar üstünde 4 mevsim lastiklerle arabayı dengede tutabilmeyi de çok seviyorum.

Aşağıdaki liste de kendileri hakkındaki "7 şeyi" bilmek istediğim 7 kişi (zor oldu bu 7 kişiyi seçmek). Listeyi tamamen rasgele hazırladım; herhangi bir sırası yok. Tabii günlüğü olan 7 kişiyi seçmek istedim; sıkıntı da buradan kaynaklandı biraz :-) İhsan acilen blog açmalısın ;-). Listede Joshua ve Magnus yok; bilerek çıkarttım (Joshua zaten yazdı; Magnus da bugünlerde yazar :-) )

** Berk Ülsoy : Üstad, bilgi küpü, harika bir baba

** Enver Altın (ve Burcu (Güzel) Altın): Hayatımda olmamalarının benim için ne kadar kötü olacağını kestiremediğim, kestirmek de istemediğim dostlarım.

** M. Onur Yalazı : Kanada günlerimde bana uzaktan eşlik eden Slon ;-)

** Murat Koç : Çok şey yazabileceğim; hayatımı değiştiren adam.

** Barış Dinç : "Aaa sen Metalman misin?" "Sen de Madness mısın?" @ Nüans, Pilli Bebek, Ankara, uzun yıllar önce...

** Murat Avcı : 2 sene önce bir Python kodunu düzeltirken yakaladım; sonra saldım gitti zaten :-) Yağmur'un babası, Postgre demese daha iyi olacak.

** Ümran Kamar : Nerelerdesin sen?

Siz de yazmak isterseniz, Theo'nun yazdığı gibi kurallar şunlar:

** Bu kuralları kendi günlüğünüzde de yayınlayın ve siz kimin yazısını okuduysanız onu tagleyin.

** Yazınızda sizin hakkınızdaki 7 gerçeği yazın.

** Yazınızın sonunda 7 kişiyi tagleyin ve günlüklerine link verin.

** Onları taglediğinizi günlüklerine bir yorum bırakarak ya da Twitter ile haber verin.


Trackbacks

MadBlog on : Diğer "7 şey"

Show preview
7 şey hakkındaki ilk yazımdan sonra 7 rakamının benim için küçük olduğunu farkettim ve ilk yazıma ek yapmak istedim. Siz yapmayın sakın Burcu'nun (Güzel Altın) hayatımda özel ve güzel bir yeri vardır. Onu oğlumuzla evlendirdik; o sayede daha da yak

Comments

Display comments as Linear | Threaded

Murat Koç on :

Devrimim güzelim canım ciğerim en kısa sürede yazmak isterim :-) Bir de seninle Enver'i bir yakalayamadım ona yanarım.

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.
E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA


To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Form options