Skip to content

Pilli Bebek, insanın kendisine yakışanı giymesidir.

İçimdeki Pilli Bebek sevgisini bilmeyen yoktur :-) 10 yılı aştı.Bir ara hiç bir programını kaçırmıyordum. Önce İstanbul girdi araya. Sonra Kanada. 2. albümleri çıkınca Parkyeri'nde çalışıyordum. Aradan 4 sene geçmiş yani...



1 Mart'ta, 2. El Kısa Film Festivali başlıyor Ankara'da. Açılış konserini ise Pilli Bebek verecek. Dostlarım orada olacak. Bir güzel olay da 1993'den beri görmediğim bir arkadaşımı orada görecek olmam.



"341 - Devrim Gündüz"


"Burada"


"342 Uğur Sayal"


"Ona keza"



Pilli Bebek, eski dostların da buluşma noktasıdır.

Yeni dönem, yeni iş: EnterpriseDB

1 Şubat 2011 itibariyla artık EntepriseDB'de "Principal Systems Engineer" olarak çalışıyorum. 3 gün bitti, ben de bittim. 7 konferans konuşması, okumam gereken bir sürü belge, iyileştirilmesi gereken süreçler ve yavaş yavaş sahadan çekilip sahaya adam sürme psikolojisine girmem...


EnterpriseDB çok hızlı hareket edip ve çok ciddi davranıp işe alım sürecini bitirdi. PostgreSQL camiasındaki her firma ile her zaman yakın ilişkilerim olmuştur. Almanya'daki konferansda şirketin 1 ve 2 numarası ile tanışmıştık. Uzaktan da olsa bir iş önerisi olmadı o zaman, ama son 2 haftada benim durumum netleşince onlar da net şekilde bana yaklaştılar.


  vs vs. Zor iş, ama hallederiz. Tekrar PostgreSQL iç dünyasına dönmek çok güzel. 3 gündür heyecanlı heyecanlı çalışıyorum Akademik Bilişim'den arta kalan zamanlarda.